FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NBA - Detroit izjednačio (šira verzija)

DETROIT, 17. lipnja 2005. (Hina/Reuters) - U četvrtom susretu finaladoigravanja NBA lige Detroit je pobijedio San Antonio 102:71 i tako useriji na četiri pobjede izjednačio rezultat na 2:2. Peta utakmica narasporedu je u nedjelju ponovo u Detroitu.
DETROIT, 17. lipnja 2005. (Hina/Reuters) - U četvrtom susretu finala doigravanja NBA lige Detroit je pobijedio San Antonio 102:71 i tako u seriji na četiri pobjede izjednačio rezultat na 2:2. Peta utakmica na rasporedu je u nedjelju ponovo u Detroitu.

Aktualni NBA prvaci još jednom su potvrdili kako je Palace of Auburn Hills teško osvojiva tvrđava. Pred 22.000 gledatelja Pistonsi su još jednom razbili Spurse. U prvom dvoboju bilo je +17, a sada +31.

"Popovic sada zna kako sam se ja osjećao nakon prve dvije utakmice u kojima su Spursi slavili s ukupno 36 razlike. Ovo je bila naša možda i najbolja predstava ove sezone," kazao je trener Pistonsa, Larry Brown.

Naznake sloma gostiju bile su vidljive već u prve dvije četvrtine, koje su Pistonsi dobili sa 15 koševa razlike. No, potpuni potom Spursi su doživjeli u posljednjoj četvrtini u kojoj su postigli 14, a primili 28 koševa. Od devet igrača koji su se u redovima Detroita upisali među strijelce, čak sedam je imalo dvoznamenkasti broj koševa - najviše Chauncey Billups (17) i Lindsey Hunter (17), dok je Rasheed Wallace dodao 14, a Tayshaun Prince i Antonio McDyess po 13 koševa. Ben Wallace je ubacio 11 koševa, ali i uhvatio 13 lopti.

Najefikasniji u redovima San Antonio bio je Tim Duncan sa 16 koševa i 16 skokova, dok su Tony Parker i Manu Ginobili dodali po 12 koševa. Od ostalih nitko nije ubacio više od deset koševa.

"S toliko pogrešaka nemoguće je dobiti utakmicu u finalu NBA lige. Jedno smo dogovorili u svlačionici, a posve drugo igrali na parketu," ljutio se trener Spursa, Gregg Popovich.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙