FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za četvrtak, 16. lipnja

ZAGREB, 16. lipnja 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje začetvrtak, 16. lipnja.
ZAGREB, 16. lipnja 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za četvrtak, 16. lipnja.

PAKLENICA - Potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor posjetit će braniteljsku zadrugu "Mura" iz Murskog Središća. Kosor će nazočiti svečanoj sjednici zadruge, a posjetit će i zadrugare na terenu (Društveni dom u Paklenici, Trg pakleničkih rudara 3 u 10 sati).

SPLIT - Sindikat pomoraca Hrvatske održat će konferenciju za novinare o nelojalnoj konkurenciji brodara na Jadranu tijekom turističke sezone, upošljavanju strane jeftine radne snage i suradnji hrvatskih i talijanskih sindikata pomoraca (sindikalne prostorije, Marmontova 1 u 12 sati).

ZAGREB - Konferencija za novinare zagrebačkog Sveučilišta o aktualnim temama na tom Sveučilištu i u visokom obrazovanju Republike Hrvatske (Sveučilište u Zagrebu, Trg maršala Tita 14 u 11 sati).

ZAGREB - Jubilarna 40. dodjela Vjesnikovih nagrada za postignuća u umjetnosti i kulturi za 2004. godinu. Nagrade se dodjeljuju za književnost te likovnu, glazbenu, filmsku i kazališnu umjetnost. Vjesnik ove godine obilježava i 65. godinu djelovanja u hrvatskom medijskom prostoru (mala dvorana Vatroslava Lisinskog u 19 sati).

ZAGREB - Otvorenje izložbe splitskog Arheološkog muzeja "Augusteum Narone" o otkriću carskog hrama u Vidu kod Metkovića. Augusteum Narone podignut je za cara Augusta oko 10. godine prije Krista u Naroni. Izložba je ostvarena u povodu 10. obljetnice otkrića hrama, a posljednja je prije skore realizacije muzeja na otvorenom u Vidu (Gliptoteka Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti u 20 sati).

ZAGREB- Konferencija za novinare na kojoj će biti predstavljen program festivala Eurokaz, koji se održava od 22. do 30. lipnja (BP Club u 11,30 sati).

Dežurni urednici:

prijepodne - Neven Leskovar

poslijepodne - Srebrenka Parlov

navečer - Jasna Nahtigal Lazarić

telefon: 01/4808 600

telefaks: 01/4808 822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙