FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

V A Ž N A obavijest: Ispravak vijesti HNA8005 "Najava događaja - Hrvatska - ..."

ZAGREB, 12. lipnja 2005. (Hina) - Molimo korisnike da u vijest HNA8005objavljenu pod naslovom "NAJAVA DOGAĐAJA - HRVATSKA- ZA NEDJELJU, 12.LIPNJA" unesu ispravak u najavi dolaska djece iz Beslana u Zagreb izamijene riječ "trodnevni" u riječ "trotjedni".
ZAGREB, 12. lipnja 2005. (Hina) - Molimo korisnike da u vijest HNA8005 objavljenu pod naslovom "NAJAVA DOGAĐAJA - HRVATSKA- ZA NEDJELJU, 12. LIPNJA" unesu ispravak u najavi dolaska djece iz Beslana u Zagreb i zamijene riječ "trodnevni" u riječ "trotjedni".

Uredništvo Hine

Ispravna najava glasi:

NAJAVA DOGAĐAJA - HRVATSKA- ZA NEDJELJU, 12. LIPNJA

ZAGREB, 12. lipnja 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za nedjelju, 12. lipnja.

ZAGREB - Konferencija za novinare predsjednika Socijaldemokratske partije Hrvatske Ivice Račana bit će u sjedištu SDP-a. (SDP, Iblerov trg 9, 11 sati)

ZAGREB - U Zagreb dolazi 50-oro djece iz Beslana stradalih u rujnu prošle godine u terorističkom napadu, a u zagrebačkoj zračnoj luci djecu i njihovu pratnju dočekat će zagrebačka gradonačelnica Vlasta Pavić koja ih je pozvala na t r o t j e d n i oporavak u dječje odmaralište u Novom Vinodolskom gdje će otputovati nakon kraćeg programa u Zagrebu. Na tragediju u Beslanu zagrebačka gradonačelnica reagirala je među prvima u svijetu i odmah pozvala mališane, žrtve tragedije, na oporavak u Hrvatsku što je u Beslanu dočekano sa velikom zahvalnošću. (Zračna luka Zagreb, 14,30 sati)

KUTINA - Podjela nagrada i svečano zatvaranje 43. revije hrvatskog filmskog i video stvaralaštva djece. (Pučko otvoreno učilište, 12 sati)

dežurni urednici:

ujutro/poslijepodne: Darko Buković

poslijepodne/navečer: Neven Leskovar

telefon: 01/48-08-600

telefaks: 01/48-08-822

(Hina) xbdj yln

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙