FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NBA: Ginobili donio prvu pobjedu

SAN ANTONIO , 10. lipnja 2005. (Hina/DPA) - U prvom dvoboju finaladoigravanja NBA lige San Antonio Spursi su pobijedili Detroit Pistonse84:69 i u seriji na četiri pobjede poveli 1:0, dok se druga utakmicaigra u nedjelju u San Antoniu.
SAN ANTONIO , 10. lipnja 2005. (Hina/DPA) - U prvom dvoboju finala doigravanja NBA lige San Antonio Spursi su pobijedili Detroit Pistonse 84:69 i u seriji na četiri pobjede poveli 1:0, dok se druga utakmica igra u nedjelju u San Antoniu.

Junak dvoboja bio je Argentinac Manu Ginobili (26) sa 22 koša u drugom poluvremenu koje su Spursi dobili sa 49:32. Ginobili je bio loš u prvom dijelu, promašio je šest od sedam šuteva, no u drugom je pogodio čak 10, što je, uz dobru igru Tima Duncana (24,17 skokova) i Francuza Tonya Parkera (15) bilo dovoljno da San Antonio upiše prvu pobjedu.

"Ginobili je imao sjajnu večer, on nam je donio sigurnost u napadu, a u drugom poluvremenu smo vrlo dobro igrali obranu. Loše smo počeli utakmicu, ali je u košarci bitno kako je završavate", kazao je trener Gregg Popovich.

Chauncey Billups (25) i Richard Hamilton (14) dali su najviše kod Detroita, koji je nakon sedmminuta igre vodio sa 17:4, no bilo je premalo raspoloženih igrača u napadu prvaka, koji su imali i 14 skokova manje od Spursa.

"Osim tih prvih sedam minuta, sve ostalo je za zaborav. Vodili smo, ali su moji igrači zaboravili kakvom smo igrom do tog vodstva došli. Nisu nas pregazili igrom koliko obranom, njihova obrana u ovoj utakmici je najbolje što sam vodio u ovoj sezoni", riječi su trenera Pistonsa Larrya Browna.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙