FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kvalifikacije za SP: Japan prvi u Njemačku

BANGKOK, 8. lipnja 2005. (Hina/Reuters) - Nogometna reprezentacijaJapana prva je izborila nastup na Svjetskom prvenstvu 2006. godinekroz kvalifikacije. Japanci su se pridružili domaćinu Njemačkoj 2-0(0-0) pobjedom protiv Sjeverne Koreje na neutralnom terenu u Bangkokuu dvoboju pretposljednjeg, 5. kola skupine B završne faze azijskihkvalifikacija.
BANGKOK, 8. lipnja 2005. (Hina/Reuters) - Nogometna reprezentacija Japana prva je izborila nastup na Svjetskom prvenstvu 2006. godine kroz kvalifikacije. Japanci su se pridružili domaćinu Njemačkoj 2-0 (0-0) pobjedom protiv Sjeverne Koreje na neutralnom terenu u Bangkoku u dvoboju pretposljednjeg, 5. kola skupine B završne faze azijskih kvalifikacija.

Pogotke za pobjedu Japana koja im je osigirala nastup na SP godinu dana prije njegova početka postigli su Atsushi Yanagisawa (73) i Masashi Oguro (90).

Kolo prije kraja kvalifikacija Japan vodi sa 12 bodova ispred Irana koji ima 10 i utakmicu manje, slijedi Bahrein sa 4, dok Sjeverna Koreja nema niti jedan bod.

Inače, Japanu se iz ove skupine još danas može pridružiti i Iran kojemu je za odlazak u Njemačku dovoljan i bod iz dvoboja protiv Bahreina kojega igraju na svom terenu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙