FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Philippoussisu pozivnica za Wimbledon

LONDON, 6. lipnja 2005. (Hina/DPA) - Australac Mark Philippoussis (28)jedan je od šestorice tenisača koji su dobili pozivnice za treći GrandSlam turnir sezone, Wimbledon.
LONDON, 6. lipnja 2005. (Hina/DPA) - Australac Mark Philippoussis (28) jedan je od šestorice tenisača koji su dobili pozivnice za treći Grand Slam turnir sezone, Wimbledon.

Philippoussis je na travi All England Cluba najveći uspjeh ostvario 2003. godine kada se plasirao u finale, no Švicarac Roger Federer u završnom je ogledu slavio 7:6, 6:2, 7:6. Posljednjih godinu dana australski tenisač je imao velikih problema s ozljedama i trenutačno se nalazi na 189. mjestu ATP ljestvice. Osim Philippoussisa "wild cards" su dobili i Britanci Joshua Goodall, Alan Macklin, Jonathan Marray, Andrew Murray i David Sherwood, dok će imena preostale dvojice tenisača koji će dobiti pozivnice biti naknadno objavljena.

U ženskoj konkurenciji pozivnicu je dobila bivša četvrta tenisača svijeta, Jelena Dokić, Britanke Elena Baltacha, Amanda Janes, Anne Koethavong i Katie O'Brien, te Cara Black iz Zimbabvea. Još tri pozivnice su bez imena.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙