FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predsjednik Mesić primio izaslanstvo INA Jaske

ZAGREB, 6. lipnja 2005. (Hina) - Predsjednik Republike HrvatskeStjepan Mesić primio je u ponedjeljak izaslanstvo motocross kluba "INAJaska" koje ga je izvijestilo o pripremama za Veliku nagradu Hrvatskeu motocrossu koja će se održati od 10. od 12. lipnja u Jastrebarskomna poznatoj stazi Mladina.
ZAGREB, 6. lipnja 2005. (Hina) - Predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić primio je u ponedjeljak izaslanstvo motocross kluba "INA Jaska" koje ga je izvijestilo o pripremama za Veliku nagradu Hrvatske u motocrossu koja će se održati od 10. od 12. lipnja u Jastrebarskom na poznatoj stazi Mladina.

Više od 150 vozača iz 24 zemlje natjecat će se na Europskom prvenstvu, a na natjecanju za Svjetsko prvenstvo pridružit će im se još i vozači iz Austrije, Novog Zelanda, Južnoafričke republike i SAD-a. Predsjednik Organizacijskog odbora utrke Ivan Penić naglasio je kako je Velika nagrada Hrvaske najveći događaj u povijesti kluba, ali i prilika za medijsko predstavljanje Hrvatske u svijetu.

U izaslanstvu su još bili: predsjednik MCK "INA-Jaska" Juraj Katovčić, direktor projekta Ivan Lafter, direktor utrke Mladen Čop, dosadašnji župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić, dosadašnji gradonačelnik Jastrebarskog Boris Klemenčić te predsjednik Hrvatskog motociklističkog saveza Anđelko Mijatović, i predsjednik Autokloba Jastrebarsko Pavao Budinšćak.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙