FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U subotu na Jarunu Samsungov festival trčanja - Sportom protiv droge

ZAGREB, 6. lipnja 2005. (Hina) - Na Jarunu će se u subotu, 11. lipnja,održati Samsung Running Festival "Trčimo zajedno - sportom protivdroge", najavili su danas organizatori.
ZAGREB, 6. lipnja 2005. (Hina) - Na Jarunu će se u subotu, 11. lipnja, održati Samsung Running Festival "Trčimo zajedno - sportom protiv droge", najavili su danas organizatori.

Radi se o manifestaciji koju korporacija Samsung već desetu godinu organizira u desetak zemalja srednje Europe, a u Zagrebu se tradicionalno trči ili hoda po 6,3 kilometara dugoj stazi oko jarunskog jezera.

Lani je gotovo 20.000 Zagrepčana sudjelovalo u toj akciji posvećenoj borbi protiv droge.

Sudjelovati može svatko, a prijave se primaju do subote u 10 sati za organizirane skupine ili do 11 sati, kada utrka počinje, za pojedince.

Za sudionike i građane koji dođu na Jarun bit će organizirani estradni program i tombola u kojoj mogu sudjelovati svi koji prođu stazu u vremenu sata i pol.

Suorganizator akcije je Atletski savez Zagreba, a uz Samsung pokrovitelj je i Europatrade koji svake godine klima uređajima daruje zdravstvene i dječje ustanove.

Ove godine donirani su Klinika za plućne bolesti Jordanovac, Centra za rehabilitaciju bolesnika RETO i Udruga hrvatskih branitelja dobrovoljaca Domovinskog rata.

Potporu akciji uputili su ministar znanosti, obrazovanja i športa Dragan Primorac te predstojnica Vladina ureda za suzbijanje zlouporabe opojnih droga Bernardica Juretić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙