FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za petak, 3. lipnja

ZAGREB, 3. lipnja 2005. (Hina) - Najava važnijih događaja za petak, 3.lipnja, koje ćemo popratiti fotografijama.
ZAGREB, 3. lipnja 2005. (Hina) - Najava važnijih događaja za petak, 3. lipnja, koje ćemo popratiti fotografijama.

ZAGREB - Hrvatski sabor nastavit će sjednicu raspravom o Godišnjem izvješću o radu Nacionalne zaklade za znanost, visoko školstvo i tehnologijski razvoj Republike Hrvatske za godinu 2004. (9,30 sati).

ZAGREB - Predsjednik Hrvatskog sabora Vladimir Šeks primit će predsjednika Skupštine Republike Crne Gore Ranka Krivokapića koji sudjeluje u Forumu Zaklade Bertelsmann. - 11:00 sati, Hrvatski sabor, Banska soba.

ZAGREB - Predsjednik Republike Stjepan Mesić primit će Mila Đukanovića, predsjednika Vlade Crne Gore u Uredu Predsjednika u 11:15 sati. Snimatelji i fotoreporteri mogu snimiti početak sastanka.

ZAGREB - Forum Bertelsmann, ugledan međunarodni politički i poslovni skup koji se održava u organizaciji njemačke zaklade Bertelsmann, počinje s dvodnevnim radom pod nazivom "Jugoistočna Europa na putu u Europsku uniju". Forum se održava u Preporodnoj dvorani HAZU-a u Opatičkoj 18 i počinje u 13:30. Na svečanom otvaranju govorit će premijer Ivo Sanader. Osim njega i austrijskog kancelara Wolfganga Schuessela na Forumu se očekuju i slovenski ministar vanjskih poslova Dimitrij Rupel, te koordinator Pakta o stabilnosti za jugoistočnu Europu Erhard Busek.

ZAGREB - Austrijski kancelar Wolfgang Schuessel će se sastati s premijerom Ivom Sanaderom u 15:45 sati, a izjave su predviđene za 16:40 sati u Banskim dvorima.

ZAGREB - Predsjednik Republike Stjepan Mesić primit će austrijskog kancelara Wolfganga Schuessela u 17:45 sati u Uredu predsjednika (Pantovčak 241).

ZAGREB - Predsjednik Republike Stjepan Mesić primit će Sorena Jessen-Petersena, šefa misije UN-a na Kosovu, u 18:30 sati u Uredu predsjednika (Pantovčak 241).

ZAGREB - Svečano otvaranje 29. Dana satire, prigodom čega će biti održana predstava Slovenskog mladinskog gledališča iz Ljubljane "Rokgre: Othella - znanstveno-fantastična opera u četiri čina" u režiji Vite Taufera, (20 sati, Kerempuh, Ilica 31).

PULA - Hrvatski premijer Ivo Sanader, zajedno s ministricom graditeljstva Marinom Matulović Dropulić, u promet će pustiti zapadni krak Istarskog ipsilona. Riječ je o 42 kilometra dugoj dionici između Umaga i Medaka, odnosno od čvora Medaki kod Limske Drage do čvora Umag. Na toj su prometnici radovi počeli prije dvije godine, a na njoj će biti vijadukt Mirna dužine 1.370 metara, te dva odmorišta - Mirna i Bačva kod Višnjana (9,30 sati, čvor Medaki).

Dežurni na desku FaH-a:

Prijepodne - Damir Senčar

Poslijepodne - Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙