FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Del Neri preuzeo Palermo

RIM, 2. lipnja 2005. (Hina/Reuters) - Talijanski nogometni stručnjakLuigi del Neri u idućoj sezoni vodit će momčad Palerma, koja jeosvojila šesto mjesto u talijanskom prvenstvu i izborila plasman u KupUEFA.
RIM, 2. lipnja 2005. (Hina/Reuters) - Talijanski nogometni stručnjak Luigi del Neri u idućoj sezoni vodit će momčad Palerma, koja je osvojila šesto mjesto u talijanskom prvenstvu i izborila plasman u Kup UEFA.

Del Neri je potpisao ugovor na dvije sezone i na klupi momčadi sa Sicilije zamijenit će Francesca Guidolina, koji je na koncu sezone podnio ostavku.

"Guidolin je načinio sjajan posao i pred nama je veliki izazov. Iduće sezone moramo opravdati ove rezultate," kazao je Del Neri.

Ove sezone Del Neri je vodio Romu, no zbog niza loših rezultata podnio je ostavku. Kratko vrijeme proveo je u Portu, međutim zbog sukoba s igračima napustio je Portugal nakon svega desetak dana. Najveći uspjeh ostvario je na klupi Chieva s kojim je izborio plasman iz Serie B u elitni razred talijanskog nogometa.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙