FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Zbog jakoga vjetra zatvoreni Krčki i Paški most za autobuse

ZAGREB, 1. lipnja 2005. (Hina) - Zbog jakoga vjetra od sinoć suzatvoreni Krčki i Paški most za autobuse na kat, vozila skamp-prikolicom i motocikle, a za istu skupinu od 7 sati zatvoren jedio Jadranske magistrale od Novoga Vinodolskog do Senja, izvijestio jejutros Hrvatski autoklub (HAK).
ZAGREB, 1. lipnja 2005. (Hina) - Zbog jakoga vjetra od sinoć su zatvoreni Krčki i Paški most za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicom i motocikle, a za istu skupinu od 7 sati zatvoren je dio Jadranske magistrale od Novoga Vinodolskog do Senja, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

Jak vjetar usporava promet i dijelom autoceste Rijeka-Zagreb, između Kikovice i tunela Tuhobić, a jaka bura puše i na dijelu autoceste Zagreb-Split, između tunela Sv. Rok i Masleničkog mosta, pa se vozi 40 kilometara na sat.

Po podatcima HAK-a na Podravskoj magistrali, na obilaznici Đurđevca, dogodila se prometna nesreća zbog koje se vozila preusmjeravaju obilazno u dužini od 500 metara u Ulicu braće Jelačić.

Zbog radova u tunelu Sv. Rok promet će do 20 sati teći naizmjenice. U 11 sati potpuno će se zatvoriti dionica autoceste Dugopolje-Vrpolje, zbog izgradnje čvora Vučevica, što će potrajati do ponoći. U smjeru Splita vozit će se Jadranskom magistralom, zatim D58 preko Boraje i ponovno magistralom. Vozila iz Splita prema Zagrebu će se upućivati na Ličku magistralu, a za smjer Šibenik-Zadar na Jadransku magistralu i Borajsku cestu, javio je HAK.

(Hina) pp/xmc ymc

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙