FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Belupo lani ostvario 612,5 milijuna kuna prihoda

ZAGREB, 31. svibnja 2005. (Hina) - Farmaceutska kompanije Belupo uprošloj je godini ostvarila ukupno 612,5 milijuna kuna prihoda, što jeporast od četiri posto u odnosu na 2003. godinu, objavili su izBelupa.
ZAGREB, 31. svibnja 2005. (Hina) - Farmaceutska kompanije Belupo u prošloj je godini ostvarila ukupno 612,5 milijuna kuna prihoda, što je porast od četiri posto u odnosu na 2003. godinu, objavili su iz Belupa.

Ukupni su rashodi u prošloj godini ostvareni u iznosu od 507,2 milijuna kuna, i bili su 7 posto veći nego u godini ranije.

Tvrtka je lani ostvarila 16,3 milijuna eura izvoza na osam fokusiranih tržišta, od čega 6,6 milijuna eura se odnosi na lijekove za liječenje kožnih oboljenja.

Od ukupnog izvoza Belupa na Srbiju i Crnu Goru se odnosi sedam posto, od čega na dermatike 2,56 posto.

Iz Belupa su najavili da će se od 2. do 4. lipnja u Beogradu, u organizaciji njihova predstavništva za Srbiju i Crnu Goru, održati 17. kongres Udruženja dermatologa Srbije i Crne Gore.

Kongres će okupiti 400 dermatologa iz Hrvatske i inozemstva, a obrađivat će teme poput bolesti vezivnog tkiva, infekcije kože i sluzokože, psihe kože itd.

(Hina) xtp ydb

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙