FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za utorak, 31. svibnja

ZAGREB, 31. svibnja 2005. (Hina) - Najava važnijih događaja za utorak,31. svibnja, koje ćemo popratiti fotografijama.
ZAGREB, 31. svibnja 2005. (Hina) - Najava važnijih događaja za utorak, 31. svibnja, koje ćemo popratiti fotografijama.

ZAGREB - Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva na konferenciji za novinare najavit će održavanje Devetog nacionalnog savjetovanja o gospodarstvu i poduzetništvu, koje će se od 2. do 4. lipnja održati u Šibeniku (10 sati, Ulica grada Vukovara 78).

ZAGREB - Zagrebačka gradonačelnica Vlasta Pavić će zaslužnim građanima i institucijama uručiti Nagrade Grada Zagreba (palača Dverce, Katarinin trg 6 u 12 sati).

ZAGREB - Konferencija "Zdravstveni djelatnici i suzbijanje pušenja" u povodu obilježavanja Svjetskog dana nepušenja. Konferenciju će kratkim prigodnim govorima otvoriti ministar zdravstva i socijalne skrbi Neven Ljubičić (Medicinski fakultet, "Biološka dvorana", Šalata 3 u 12 sati).

ZAGREB - Na blagdan Majke Božje od Kamenitih vrata svečano euharistijsko slavlje u zagrebačkoj katedrali predvodit će nadbiskup Nikola Eterović. Nakon mise je procesija prema Kamenitim vratima (19 sati).

ZAGREB - Otvorenje izložbe Umjetnost Hlebinske škole, (Galerija Klovićevi dvori, Jezuitski trg 4 u 19 sati).

ZAGREB - Panel "Uloga NATO-a i EU u rješavanju novih sigurnosnih izazova" u organizaciji Instituta za međunarodne odnose i NATO-a-ovog ureda za javnu diplomaciju održava se u Zagrebu u utorak i srijedu. Panel počinje u utorak u 9,30 u Novinarskom domu (Perkovčeva 2), a završava u srijedu u 17,00 sati.

OSIJEK - Predsjednik Hrvatskog sabora Vladimir Šeks sudjeluje na svečanoj sjednici Senata povodom 30. obljetnice Sveučilišta "Josip Juraj Strossmayer" i tom će mu prigodom biti dodijeljena titula počasnog doktora znanosti, a tijekom promocije diplomu će mu uručiti rektorica sveučilišta Gordana Kralik.

Dežurni na desku FaH-a:

Prijepodne - Damir Senčar

Poslijepodne - Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙