FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PSV Eindhovenu dvostruka kruna

AMSTERDAM, 29. svibnja 2005. (Hina/Reuters) - Nakon što su pobijedili unizozemskom prvenstvu, nogometaši PSV Eindhovena slavili su i unacionalnom Kupu i tako po prvi puta nakon 1989. godine osvojilidvostruku krunu.
AMSTERDAM, 29. svibnja 2005. (Hina/Reuters) - Nakon što su pobijedili u nizozemskom prvenstvu, nogometaši PSV Eindhovena slavili su i u nacionalnom Kupu i tako po prvi puta nakon 1989. godine osvojili dvostruku krunu.

U finalnom dvoboju bez većih problema porazili su Willem II Tilburg 4:0 (1:0). Strijelci za PSV bili su Wilfred Bouma (45), Philip Cocu (51), Ji-Sung Park (74) i Jan Vennegoor of Hesselink (90).

PSV je tako zaključio sezonu s dva trofeja, te plasmanom u polufinale Lige prvak. Štoviše, Nizozemci su bili i na korak do završnog ogleda s Liverpoolom u Istanbulu, no pogodak Massima Ambosinia u sudačkoj nadoknadi spasio je Milan.

"Mislim da možemo biti prezadovoljni ovom sezonom. Dva trofeja i korak do plasmana u Ligu prvaka zaista nitko nije očekivao," kazao trener PSV-a, Guus Hiddink.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙