FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Sve veći promet na glavnim cestama prema unutrašnjosti

ZAGREB, 29. svibnja 2005. (Hina) - Sve je veći broj vozila na glavnimprometnicama u smjeru unutrašnjosti Hrvatske, a puno se vozila slijevapreko Krka prema Krčkome mostu i opterećuje cestu kroz Meju i Križišćeprema spoju na autocestu Rijeka-Zagreb, izvijestio je popodne Hrvatski auto-klub.
ZAGREB, 29. svibnja 2005. (Hina) - Sve je veći broj vozila na glavnim prometnicama u smjeru unutrašnjosti Hrvatske, a puno se vozila slijeva preko Krka prema Krčkome mostu i opterećuje cestu kroz Meju i Križišće prema spoju na autocestu Rijeka-Zagreb, izvijestio je popodne Hrvatski auto-klub.

Zbog radova na vijaduktu Zalesina na toj autocesti dionicom Ravna Gora-Delnice prema Zagrebu vozi se usporeno jednim trakom autoceste, dok je promet prema Rijeci preusmjeren na staru cestu kroz Kupjak.

Na Lučkome na ulazu u Zagreb kolona vozila duža je od 2 kilometra, čeka se 20-tak minuta, a prema očekivanjima, na naplatu pristiže sve veći broj vozila.

Sa stare Karlovačke ceste zasad nema dojava o zastojima.

Gužve su dojavljene i s Ličke magistrale zbog radova i visini Plitvica.

Dionicom Vrpolje-Dugopolje autoceste A1 Zagreb-Split, u oba smjera vozi se jednim trakom zbog radova između vijadukta Podgređe i odmorišta Kozjak duž 2 kilometra.

Na autocesti A3 Bregana-Zagreb-Županja još su u tijeku brojni radovi, kao i na Zagrebačkoj obilaznici, gdje očekujemo i duže zastoje u vrijeme pojačanog prometa.

Zbog gužve na izlazu iz Hrvatske preko graničnog prijelaza Macelj, vozačima osobnih vozila HAK savjetuje da koriste i prijelaz Lupinjak.

Pojačan je i ulaz osobnih vozila u Hrvatsku, na GP-ima u Posavini, a izlaz iz Hrvatske u Istri te na Bregani.

Znatno je pojačan izlaz teretnih vozila preko GP Bajakovo, gdje je kolona vozila duga oko 3 kilometra i čeka se do 3 sata.

Na ostalim graničnim prijelazima zasad se prometuje redovno.

S otoka Cresa, i iz Porozine i iz Meraga non-stop isplovljava veći broj trajekata i zasad nema većih čekanja na ukrcaj.

Iz ostalih luka nisu dojavljene gužve.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙