FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Hrvatska u 12,30 sati

ZAGREB, 29. svibnja 2005.(Hina) - Pregled vijesti iz Hrvatske do 12,30sati.
ZAGREB, 29. svibnja 2005.(Hina) - Pregled vijesti iz Hrvatske do 12,30 sati.

ZAGREB - Lokalni izbori ponovit će se danas, odnosno 12. lipnja, na ukupno 13 biračkih mjesta u šest županija, izvijestilo je Državno izborno povjerenstvo (DIP). Izbori će se danas ponoviti u Krapini na jednom biračkom mjestu i u Šibeniku na dva biračka mjesta, zatim u Sisačko-moslavačkoj županiji u mjestu Mala Gradusa, te Zadarskoj županiji u općini Vir. U Brodsko-posavskoj županiji izbori će se ponoviti na tri biračka mjesta u općini Davor, te na četiri biračka mjesta u općini Slavonski Šamac. U Osječko-baranjskoj županiji, u općini Bilje, izbori će se ponoviti 12. lipnja, navode u DIP-u.

SPLIT - Zbog narušavanja javnog reda i mira prije, za vrijeme i nakon jučerašnje utakmice između Hajduka i Varteksa u Splitu, policija je privela 16 pripadnika navijačke skupine "Torcida", među kojima su i dva malodobna navijača, od kojih je prekršajno prijavljeno njih 15, izvjestila je danas Policijska uprava splitsko-dalmatinska. Dva su navijača tijekom privođenja pružila otpor, pa je policija morala uporabiti sredstva prisile. Nakon utakmice svi su pušteni. Oštećen je i jedan autobus javnog gradskog prijevoznika "Prometa".

ZAGREB - Promet je zasad srednjeg intenziteta, a uvjeti za vožnju zadovoljavajući. Prema kraju dana očekuje se intenzivniji promet u smjeru unutrašnjosti i kolone na ulazu u Zagreb. Znatno je pojačan izlaz teretnih vozila na graničnom prijelazu Bajakovo, gdje kolona vozila čeka do 3 sata. Pojačan je ulaz osobnih vozila na prijelazima u Posavini, a izlaz u Istri, te osobito na Bregani i Maclju. Trajekti plove prema redu plovidbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙