FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Charles Lindbergh imao nezakonitu djecu s tri Europljanke

BERLIN, 28. svibnja 2005. (Hina/AP) - Troje braće koji tvrde da sunezakonita djeca Charlesa Lindbergha objavljuju idućeg tjedna knjigu ukojoj tvrde da je slavni letač imao čak sedmero nezakonite djece i tos njihovom majkom, njezinom sestrom i svojom njemačkom tajnicom.
BERLIN, 28. svibnja 2005. (Hina/AP) - Troje braće koji tvrde da su nezakonita djeca Charlesa Lindbergha objavljuju idućeg tjedna knjigu u kojoj tvrde da je slavni letač imao čak sedmero nezakonite djece i to s njihovom majkom, njezinom sestrom i svojom njemačkom tajnicom.

"Dvostruki život Charlesa A. Lindbergha" otkriva da je Lindbergh imao troje djece s Brigitte Hesshaimer iz Muenchena, dvoje djece s njezinom sestrom Mariettom i još dvoje djece sa svojom tajnicom, koju se identificira samo kao Valesku, objavila je izdavačka kuća.

Djeca Brigitte Hesshaimer, Dyrk i David te Astrid, objavili su 2003. da je DNA analiza dokazala da su djeca američkog avijatičara, dodajući da su se s američkom polubraćom sastali u Sjedinjenim Državama. Kao dokaz nude i 112 pisama za koje tvrde da ih je Lindbergh napisao njihovoj majci.

Glasnogovornica Lindberghove zaklade u Minnesoti slučaj nije željela komentirati kao ni Lindberghova obitelj.

Lindberghov let preko Atlantika 1927. proslavio ga je u cijelom svijetu. Oženio se s Anne Morrow 1929. i s njome je imao šestero djece. Prvorođeni sin otet im je 1932. i ubijen. Brak je trajao sve do njegove smrti 1974., no posljednja desetljeća života lutao je svijetom, rijetko boraveći kod kuće u Connecticutu. Anne Morrow umrla je 2001., iste godine kao i Brigitte Hesshaimer.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙