FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Premijer Sanader otputovao u Kinu

ZAGREB, 25. svibnja 2005. (Hina) - Hrvatski premijer Ivo Sanaderotputovao je u srijedu u višednevni posjet Kini tijekom kojeg će se uPekingu i Šangaju sastati s najvišim kineskim državnim dužnosnicima,priopćio je vladin Ured za odnose s javnošću.
ZAGREB, 25. svibnja 2005. (Hina) - Hrvatski premijer Ivo Sanader otputovao je u srijedu u višednevni posjet Kini tijekom kojeg će se u Pekingu i Šangaju sastati s najvišim kineskim državnim dužnosnicima, priopćio je vladin Ured za odnose s javnošću.

Hrvatski premijer će sa svojim kineskim sugovornicima razgovarati o bilateralnim pitanjima, s naglaskom na gospodarske odnose, te aktualnim globalnim političkim pitanjima.

Sanadera će tijekom posjeta, koji traje do 30. svibnja, u Pekingu primiti predsjednik Hu Jintao, a sa svojim kolegom, kineskim premijerom Wen Jiabaom, trebao bi potpisati zajedničku izjavu o daljnjoj suradnji dviju zemalja.

U sklopu Hrvatsko-kineskog poslovnog foruma, Sanader i izaslanstvo će s kineskim domaćinima, prvo u Pekingu a potom i Šangaju, prvenstveno razgovarati o unapređenje gospodarske suradnje.

Vladino izaslanstvo prati i skupina hrvatskih gospodarstvenika.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙