FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Jadranskom magistralom prometuju sva vozila

ZAGREB, 25. svibnja 2005. (Hina) - Od 13 sati dionicom Jadranskemagistrale Senj-Karlobag-Sv. Marija Magdalena prometuju sva vozila(ukida se zabrana za I. skupinu), izvijestio je HAK koji upozoravanajak bočni vjetar duž dionice od južnog portala tunela Sv. Rok domosta Maslenica na autocesti A1, Zagreb-Split.
ZAGREB, 25. svibnja 2005. (Hina) - Od 13 sati dionicom Jadranske magistrale Senj-Karlobag-Sv. Marija Magdalena prometuju sva vozila (ukida se zabrana za I. skupinu), izvijestio je HAK koji upozorava najak bočni vjetar duž dionice od južnog portala tunela Sv. Rok do mosta Maslenica na autocesti A1, Zagreb-Split.

Do 27. svibnja do 7 sati ujutro, za sav promet biti će zatvorena dionica Vrpolje-Dugopolje, na autocesti A1 Zagreb-Split, zbog radova. Obilazak za Split odnosno Šibenik: Jadranskom magistralom i preko Boraje (D58), a za Zagreb: vozila će se upućivati na državnu cestu D1 (Lička magistrala). Zatvoren je i vozni trak tunela Plasina u smjeru Zagreba na spomenutoj autocesti, zbog radova, pa promet teče preticajnim trakom.

Svakodnevno od 7 do 19 sati do 27. svibnja zatvorena je OMV-ova benzinska crpka odmorišta Nadin sjever na dionici Zadar 2-Pirovac.

Zbog radova na vijaduktu Zalesina, na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, dionicom Delnice-Ravna Gora, u smjeru Rijeke prometuje se jednim trakom autoceste, a promet prema Zagrebu teče preusmjereno starom cestom kroz Kupjak. Završetak radova predviđen je za 1. lipnja.

Danas, dan uoči blagdana Tijelova, na snazi je zabrana vožnje za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7.5 tona na važnijim državnim cestama od 15 do 23 sata, te sutra, na sam blagdan, 26. svibnja od 14 do 23 sata.

Pojačan je izlaz teretnih vozila na GP Bajakovo, ostalim prijelazima sva vozila prometuju bez dužih zadržavanja.

Trajekti plove prema redu plovidbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙