FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U BEOGRADSKOM YUGU BILE SU MAJKA I KĆI

VINKOVCI,24. svibnja(HINA) - U crvenom Yugu beogradskih registracijskihpločica, na kojega su na dnu rječice Ljubanj na trasi dioniceautoceste od Županje do Lipovca danas naišli radnici, bili su majkaMilenka Čulić (34) i kći Radojka Čulić (17) iz Beograda, potvrdila jevečeras za Hinu istražna sutkinja Županijskog suda u Vukovaru NevenkaZeko.
VINKOVCI,24. svibnja(HINA) - U crvenom Yugu beogradskih registracijskih pločica, na kojega su na dnu rječice Ljubanj na trasi dionice autoceste od Županje do Lipovca danas naišli radnici, bili su majka Milenka Čulić (34) i kći Radojka Čulić (17) iz Beograda, potvrdila je večeras za Hinu istražna sutkinja Županijskog suda u Vukovaru Nevenka Zeko.

Zeko je također podsjetila kako je prije desetak dana policija u Ljubnju pronašla neindentificirani leš mlađe muške osobe koji je pokopan na vinkovačkom Gradskom groblju.

Radi se najvjerojatnije o sinu Milenke Čulić, Radivoju Čuliću koji se s majkom i sestrom nalazio u automobilu koji je, iz za sada nepoznatih razloga, s ceste kojom se kretao sletio u rječicu Ljubanj, rekla je Zeko.

Prema njezinim riječima njih troje su 31. prosinca 2004. godine putovali iz Beograda stricu u Doboj i od tada im se gubi svaki trag.

Dodala je kako su obitelj i rodbina cijelo vrijeme tragali za Milenkom Čulić i njezino dvoje djece.

"Da nije bilo radova na autocesti njihova se sudbina vjerojatno nikada ne bi saznala", kazala je Nevenko Zeko.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙