FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Grčki državljanin krijumčario drogu u Hrvatsku

VINKOVCI,24. svibnja 2005.(Hina) - Policijska upravavukovarsko-srijemska osumnjičila je četrdesetogodišnjeg grčkogdržavljanina za pokušaj krijumčarenja veće količine droge u Hrvatskute za udruživanje s dvojicom hrvatskih državljana radi kupnje,krijumčarenja i prodaje droge u Hrvatskoj.
VINKOVCI,24. svibnja 2005.(Hina) - Policijska uprava vukovarsko-srijemska osumnjičila je četrdesetogodišnjeg grčkog državljanina za pokušaj krijumčarenja veće količine droge u Hrvatsku te za udruživanje s dvojicom hrvatskih državljana radi kupnje, krijumčarenja i prodaje droge u Hrvatskoj.

PU vukovarsko-srijemska izvijestila je danas da je, u suradnji s Ravnateljstvom policije, USKOK-om i Carinskom upravom, provela kriminalističku obradu nad grčkim državljaninom (1965.).

Djelatnici Carine su 21. svibnja, oko 22,10 sati, tijekom kontrole osobnog vozila marke "renault", grčkih registracijskih oznaka, pronašli neprijavljenu robu za koju su postojale osnovane sumnje da je riječ o drogi. Vještačenjem je utvrđeno da se u skrivenom prostoru poda "renaulta", kojim je upravljao grčki državljanin, nalazi 89 grama kokaina, 6,6 kilograma heroina i 17,5 kilograma smjese paracetamola i kofeina, koja se miješa s drogom radi povećanja ukupne mase, stoji u priopćenju.

Osumnjičeni je 23. svibnja oko 21 sata uz kaznenu prijavu priveden istražnom sucu Ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminala u Osijeku zbog osnovane sumnje da se udružio s još dvojicom hrvatskih državljana radi kupnje, krijumčarenja i prodaje droge na području Hrvatske.

Policija nastavlja kriminalističku obradu s ciljem pronalaska ostalih osumnjičenih osoba, navodi se u priopćenju PU vukovarsko-srijemske.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙