FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Pojačan promet teretnih vozila na Macelju

ZAGREB, 21. svibnja 2005. (Hina) - Na većini cesta promet je slab iteče bez duljih zastoja, a kraći zastoji mogući su zbog radova napojedinim cestama, posebno na autocesti A3 Bregana-Županja iZagrebačkoj obilaznici, gdje su mogući i duži zastoji u vrijemepojačanog prometa, izvijestio je jutros u 7 sati Hrvatski auto-klub.
ZAGREB, 21. svibnja 2005. (Hina) - Na većini cesta promet je slab i teče bez duljih zastoja, a kraći zastoji mogući su zbog radova na pojedinim cestama, posebno na autocesti A3 Bregana-Županja i Zagrebačkoj obilaznici, gdje su mogući i duži zastoji u vrijeme pojačanog prometa, izvijestio je jutros u 7 sati Hrvatski auto-klub.

Zbog sanacije nadvožnjaka u čvoru Ivanić Grad, na autocesti A3 Zagreb-Županja, izlaz iz smjera Zagreba za Ivanić Grad premješten je 2 kilometra prije i postavljena je privremena signalizacija. Oni koji idu iz Ivanić Grada prema Slavonskom Brodu uključuju se u Popovači na autocestu, dok se za smjer Zagreb mogu nesmetano uključiti u čvoru Ivanić Grad.

Pojačan je ulaz teretnih vozila u Hrvatsku na graničnom prijelazu Macelj.

Na ostalim graničnim prijelazima prometuje se bez dužih čekanja.

Trajekti plove redovito, prema redu plovidbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙