FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Brazil: Ronaldo i Ronaldinho ipak na Kupu Konfederacija

SAO PAULO, 20. svibnja 2005. (Hina/DPA) - Brazilske zvijezde Ronaldo iRonaldinho pozvane su u reprezentaciju za Kup Konfederacija, ali jebrazilski izbornik Carlos Alberto Parreira odlučio izostaviti starijeigrače Cafua i Roberta Carlosa.
SAO PAULO, 20. svibnja 2005. (Hina/DPA) - Brazilske zvijezde Ronaldo i Ronaldinho pozvane su u reprezentaciju za Kup Konfederacija, ali je brazilski izbornik Carlos Alberto Parreira odlučio izostaviti starije igrače Cafua i Roberta Carlosa.

Kup Konfederacija u Njemačkoj od 15. do 29. lipnja ne uklapa se u planove većine brazilskih reprezentativaca, koji su držali da natjecanje nije takvog ranga, te da im je potrebniji odmor. No, pod pristiskom FIFA-e i Brazilskog saveza u Njemačku će i Ronaldo i Ronaldinho, te još 19 igrača koji igraju u Europi.

Leo iz Santosa i Cicinho iz Sao Paula zamjene su za branički par Cafu-Roberto Carlos.

Brazil je u skupini A sa Grčkom, Meksiko i Japanom, dok su u skupini B Njemačka, Argentina, Tunis i Australija.

Vratari: Dida (AC Milan), Gomes (PSV Eindhoven), Marcos (Palmeiras)

Braniči: Leo (Santos), Belletti (Barcelona), Cicinho (Sao Paulo), Gilberto (Hertha Berlin), Lucio (Bayern), Luisao (Benfica), Juan, Roque Junior (Bayer Leverkusen)

Veznjaci: Renato (Sevilla), Emerson (Juventus), Juninho Pernambucano (Olympique Lyon), Gilberto Silva (Arsenal), Ze Roberto (Bayern), Kaka (AC Milan), Alex (Fenerbahce), Ronaldinho (Barcelona)

Napadači: Ronaldo (Real Madrid), Adriano (Inter Milan), Robinho (Santos), Ricardo Oliveira (Real Betis)

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙