FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava fotografija za petak, 20. svibnja

ZAGREB, 20. svibnja 2005. (Hina) - Najava važnijih događaja za petak,20. svibnja, koje ćemo popratiti fotografijama.
ZAGREB, 20. svibnja 2005. (Hina) - Najava važnijih događaja za petak, 20. svibnja, koje ćemo popratiti fotografijama.

ZAGREB - U nastavku 14. sjednice, Hrvatski bi sabor trebao raspravljati o konačnom prijedlogu izmjena Zakona o doplatku za djecu na temelju kojih bi pravo na dječji doplatak u Hrvatskoj ostvarivali i stranci sa stalnim boravkom (9,30 sati, Hrvatski sabor, Velika vijećnica, Trg sv. Marka 6).

ZAGREB - Na redovitoj sjednici Vlada će, kako je najavljeno, predložiti novine u ograničivanju prava na štrajk u zdravstvenim ustanovama te u dopunskom radu liječnika, a učinit će to izmjenama Zakona o zdravstvenoj zaštiti. Na dnevnom redu je, među ostalim, i prijedlog da se zakonski uredi prodaja nadstojničkih stanova (13 sati, Vlada Republike Hrvatske, Trg sv. Marka 2).

ZAGREB - Konferencija za novinare Hrvatske socijalno-liberalne stranke (HSLS). Na konferenciji će biti riječi o analizi rezultata izbora i postizbornim koalicijama te o 16. obljetnici HSLS-a (12 sati, prostorije HSLS-a, Zrinjevac 17/I).

ZAGREB - Svečano otvorenje 22. tjedna suvremenoga plesa što će se održati od 20. do 30. svibnja. U programu Tjedna bit će predstavljeno 16 vrhunskih plesnih predstava (19,30 sati, Hrvatsko narodno kazalište, Trg maršala Tita 15).

Dežurni na desku FaH-a:

Prijepodne - Damir Senčar

Popodne - Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙