FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Tajanstveni pijanist ipak nije Francuz

LONDON, 19. svibnja 2005. (Hina/AFP) - Britanski istražitelji,pretrpani pozivima i dalje pokušavaju identificirati mladog nijemogpijanista, pronađenog prošlog mjeseca na jednoj plaži u VelikojBritaniji, nakon što se ustanovilo da ipak nije Francuz.
LONDON, 19. svibnja 2005. (Hina/AFP) - Britanski istražitelji, pretrpani pozivima i dalje pokušavaju identificirati mladog nijemog pijanista, pronađenog prošlog mjeseca na jednoj plaži u Velikoj Britaniji, nakon što se ustanovilo da ipak nije Francuz.

Naime, poljski pantomimičar Darius Dydymski bio je uvjeren da je mladi čovjek pronađen u mokrom odijelu na engeskoj plaži Steve Masson, francuski ulični svirač.

To je demantirao pravi Steve Massone, koji živi u Nici i koji je potvrdio da poznaje Dydynskog, koji ga je zamijenio i povjerovao da je na fotografiji nepoznatog pijanista prepoznao baš njega.

"Trebamo provjeriti više od 300 imena jer pozivi stižu sa svih strana svijeta", objasnio je Michael Camp, socijalni djelatnik koji prati taj slučaj.

Glasnogovornik bolnice West Kent u kojoj je smješten mladi pijanist, rekao je da mu je on prstom pokazao švedsku zastavu. "Što to znači, nije jasno", dodao je oprezno.

Više od 620 poziva stiglo je nakon apela svjedocima upućenog u nedjelju kako bi se identificirao taj muškarac između 20 i 30 godina, visok 180 centimetara, pronađen kako luta u maloj luci Sheerness, na otoku Sheppy.

Sve etikete su skinute s njegove odjeće, što dodatno otežava istragu. On šest tjedana nije prozborio ni riječ i lako se prepadne. Njegova priča već je privukla jednog hollywoodskog producenta da pokuša otkupiti filmska prava.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙