FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za srijedu, 18. svibnja

ZAGREB, 18. svibnja 2005. (Hina) - Najava važnijih događaja za srijedu,18. svibnja, koje ćemo popratiti fotografijama.
ZAGREB, 18. svibnja 2005. (Hina) - Najava važnijih događaja za srijedu, 18. svibnja, koje ćemo popratiti fotografijama.

ZAGREB - Sjednica Hrvatskoga sabora. Na početku nove sjednice Hrvatskoga sabora premijer Ivo Sanader iznijet će Vladina stajališta o proširenju kruga osoba i kvalifikacijama iz izmijenjene haaške optužnice protiv generala Markača i Čermaka. Premijer će u Saboru govoriti popodne, a prijepodnevni dio sjednice rezerviran je za 'aktualno prijepodne'. Za 14. sjednicu predložen je dnevni red od 46 točaka. Među njima su i prijedlozi o izmjenama zakona o telekomunikacijama i dječjem doplatku te odluka o redoslijedu i dinamici privatizacije INE. Zastupnici bi se trebali očitovati i o više izvješća, među kojima su i o prošlogodišnjem radu troje pravobranitelja - pučkoga, za djecu i za ravnopravnost spolova, (9,30 sati, Hrvatski sabor, Trg sv. Marka 6).

ZAGREB - Predsjednik Stipe Mesić prima u posjet izaslanstvo Nacionalnog demokratskog instituta i predstavnike osam iračkih stranaka i nevladinih udruga (10 sati, Ured Predsjednika). Predsjednik Mesić također će primiti general pukovnika Pellumbu Qazimiu, načelnika Glavnog stožera oružanih snaga Republike Albanije (10,30 sati, Ured Predsjednika).

ZAGREB - Sjednica saborskoga Istražnog povjerenstva za utvrđivanje činjenica u vezi s zaključenim ugovorima između državnih tijela i tvrtki u vlasništvu ili djelomičnom vlasništvu dužnosnika, (13,30 sati, Hrvatski sabor, dvorana Stjepana Radića, Trg sv. Marka 6).

ZAGREB - Utakmica 8. kola Lige za prvaka hrvatskog nogometnog prvenstva Zagreb - Rijeka (17 sati).

ZAGREB - Utakmica 13. kola prvenstva Hrvatske za košarkaše Cibona VIP - Split CO (18 sati).

Dežurni na desku FaH-a:

prijepodne - Damir Senčar

poslijepodne - Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙