FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Italija: Montero napušta Juventus

MONTEVIDEO, 17. svibnja 2005. (Hina/Reuters) - Kapetan nogometnereprezentacije Urugvaja Paolo Montero (33) izjavio je kako je shvatioda je stiglo vrijeme da napusti talijanskog velikana Juventus, te kakobi želio karijeru nastaviti u Španjolskoj.
MONTEVIDEO, 17. svibnja 2005. (Hina/Reuters) - Kapetan nogometne reprezentacije Urugvaja Paolo Montero (33) izjavio je kako je shvatio da je stiglo vrijeme da napusti talijanskog velikana Juventus, te kako bi želio karijeru nastaviti u Španjolskoj.

Montero je u Juventus stigao 1996. godine, te je u posljednjoj sezoni sakupio tek nekoliko nastupa pa je izjavio kako će napustiti Torino po isteku ugovora u lipnju..

"Mislim da je moje vrijeme u Italiji završilo. Kako ove sezone nisam dobio priliku igrati, nisam se osjećao ugodno. Nisam bio u sukobu ni s trenerom niti sa suigračima, svi su oni svoje pozicije u momčadi zaslužili jer su bolji. Iako ću iz Juventusa otići s još jednim naslovom prvaka Italije, neću sebe smatrati prvakom jer gotovo da i nisam igrao", rekao je Montero koji je u Juventus stigao iz Atalante.

"Želio bih karijeru nastaviti u Španjolskoj, uvijek mi se sviđao nogomet koji se igra u Primeri. Još uvijek se dobro osjećam i mislim da bih mogao igrati još dvije sezone na najvišoj razini u Europi. Karijeru bih želio završiti u Penarolu, ali još nije došlo vrijeme za to", dodao je Montero.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙