FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Yakubu seli u Middlesbrough

LONDON, 16. svibnja 2005. (Hina/Reuters) - Napadač nogometnereprezentacije Nigerije, Aiyegbeni Yakubu (22) napustio je redoveengleskog premierligaša Portsmoutha i karijeru će nastaviti uMiddlesbroughu.
LONDON, 16. svibnja 2005. (Hina/Reuters) - Napadač nogometne reprezentacije Nigerije, Aiyegbeni Yakubu (22) napustio je redove engleskog premierligaša Portsmoutha i karijeru će nastaviti u Middlesbroughu.

Transfer napadača, koji je u dresu Portsmoutha u 89 nastupa postigao 48 pogodaka, vrijedan je 13.78 milijuna dolara. samo ove sezone Yakubu je postigao 17 pogodaka. Prije dolaska na Otok, Yakubu je bio član Maccabi Haife.

"Trebao nam je još jedan pravi napadač. Sada u sastavu imamo Jimmy-Floyd Hasselbainka Marka Viduku i Yakubua, tri sjajna napadača," smatra izvršni direktor "Boroa", Keith Lamb.

Nigerijac je tako postao treći igrač koji je napustio Portsmouth nakon dolaska Velimira Zajeca u tabor Pompeya. Bivša Dinamova legenda u dogovoru s menadžerom Alainom Perrinom zahvalila se na uslugama veznom igraču Steve Stoneu i vrataru Shaki Hislopu, dok je Yakubu prodan.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙