FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb Open: Poraz Marina Čilića

ZAGREB, 15. svibnja 2005. (Hina) - Na terenima Sportskog centra Mladostu nedjelju je započeo jubilarni, deseti Zagreb Open Challenger ATPturnir čiji je prvi nositelj najbolji hrvatski tenisač Ivan Ljubičić.
ZAGREB, 15. svibnja 2005. (Hina) - Na terenima Sportskog centra Mladost u nedjelju je započeo jubilarni, deseti Zagreb Open Challenger ATP turnir čiji je prvi nositelj najbolji hrvatski tenisač Ivan Ljubičić.

Osim Ljubičića u glavnom turniru bit će još devet hrvatskih tenisača, a u nedjelju su pravo na nastup kroz kvalifikacije izborili Joško Topić, Marin Bradarić i Tomislav Hadžić. Topić je sa 6:2, 6:3 bio bolji od Talijana Torresia, Bradarić je sa 6:3, 2:6, 6:3 svladao Nikolu Čirića, a Hadžić je sa 6:3, 6:4 pobijedio Čeha Mašika.

U ponedjeljak će u 18.30 sati na teren Ivan Ljubičić kojeg u prvom kolu čeka Francuz Thomann, a od hrvatskih tenisača nastupit će Mihail Karpolj protiv Logloa iz Toga, Ivan Cerović protiv Australca Bacanella, Mario Radić protiv Čeha Vaceka, Franko Škugor protiv Nizozemca Sluitera, te Bradarić koji igra sa Rojerom.

U prvom susretu najbolji hrvatski junior Marin Čilić je poražen od Brazilca Francisca Coste 6:4, 6:2, a Nijemac Ivo Klec je sa 6:1, 6:3 svladao Argentinca Martina Vassalloa.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙