FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

EP U17 (za treće mjesto): Italija - Hrvatska 2-1

SANTA CROCE SULL ARNO, 14. svibnja 2005. (Hina) - Hrvatska nogometnareprezentacija do 17 godina zauzela je četvrto mjesto na Europskomprvenstvu u Italiji. U dvoboju za treće mjesto koje vodi na Svjetskoprvenstvo koje će se igrati u Peruu u rujnu naši mladi nogometašiizgubili su od domaćina Italije sa 1-2 nakon produžetaka. Rezultatnakon 80 minuta je bio 1-1.
SANTA CROCE SULL ARNO, 14. svibnja 2005. (Hina) - Hrvatska nogometna reprezentacija do 17 godina zauzela je četvrto mjesto na Europskom prvenstvu u Italiji. U dvoboju za treće mjesto koje vodi na Svjetsko prvenstvo koje će se igrati u Peruu u rujnu naši mladi nogometaši izgubili su od domaćina Italije sa 1-2 nakon produžetaka. Rezultat nakon 80 minuta je bio 1-1.

Talijani su poveli sa 1-0 preko Lorenza De Silvestrija u 60. minuti, Nikola Kalinić je samo par minuta kasnije uspio izjednačiti, ali se ubrzo potom od junaka pretvorio u tragičara. Naime, šest minuta prije kraja Kalinić je promašio kazneni udarac koji bi zasigurno njegovoj momčadi donio brončano odličje da bi potom Davide De Gennaro u posljednjoj minuti produžetka postigao gol za pobjedu Italije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙