FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Svjetski kup - težak ždrijeb za Čile

DUESSELDORF, 13. svibnja 2005. (Hina/DPA) - Teniska reprezentacijaČilea, koja je branitelj naslova pobjednika Svjetskog kupa uDuesseldorfu, imala je težak ždrijeb za ovogodišnje izdanje ovognatjecanja.
DUESSELDORF, 13. svibnja 2005. (Hina/DPA) - Teniska reprezentacija Čilea, koja je branitelj naslova pobjednika Svjetskog kupa u Duesseldorfu, imala je težak ždrijeb za ovogodišnje izdanje ovog natjecanja.

Čilenaci će igrati u Crvenoj skupini protiv Francuske, Argentine i Češke, dok će u Plavoj skupini igrati Njemačka, Španjolska, Švedska i SAD.

Čile će pokušati obraniti naslov u sastavu Nicolas Massu - Fernando Gonzalez - Adrian Garcia. Argentinu predvode Guillermo Coria, Gaston Gaudio i Guillermo Canas, za Francusku igraju Sebastien Grosjean, Michael Llodra i Arnaud Clement, a češke boje brane Jiri Novak i Tomas Berdych.

Domaćina predvode Tommy Haas i Nicolas Kiefer, a SAD Vincent Spadea i Jeff Morrison, te braća Bryan. Španjolci će nastupiti s Tommyem Robredom i Davidom Ferrerom, dok su u sastavu švedske reprezentacije Joachim Johansson, Thomas Johansson i Jonas Bjorkman.

Svjetski kup počinje u nedjelju, a traje do 21. svibnja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙