FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Odbijen zahtjev Real Mallorce

MADRID, 13. svibnja 2005. (Hina/Reuters) - Vodstvo Španjolskognogometnog saveza (RFEF) odbilo je zahtjev Real Mallorce da Barcelonai Real Madrid svoje utakmice ovoga vikenda igraju u isto vrijeme.
MADRID, 13. svibnja 2005. (Hina/Reuters) - Vodstvo Španjolskog nogometnog saveza (RFEF) odbilo je zahtjev Real Mallorce da Barcelona i Real Madrid svoje utakmice ovoga vikenda igraju u isto vrijeme.

"Kraljevski klub" očekuje gostovanje protiv Seville, dok Barcelona igra protiv Levantea. U taboru Mallorce strahuju da će u slučaju poraza Real Madrida, igrači katalonske momčadi opušteno nastupiti protiv Leventea, koji je glavni suparnik Mallorce za ostanak u elitnom razredu španjolskog nogometa.

"RFEF bi trebao brinuti o regularnosti natjecanja. Levante se nalazi u velikoj prednosti, što nije pošteno," smatra trener Mallorce, Hector Cuper.

Čelnici Saveza odbili su zahtjev Mallorce uz obrazloženje da je raspored natjecanja odavno poznat i da je dogovoren zbog televizijskih prava.

Tri kola prije kraja prvenstva Levante ima tri boda više od Real Mallorce i ova dva kluba najvjerojatnije će odlučiti tko će biti treći putnik u niži rang. Prva dva su poznata, to su Albacete i Numancia.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙