FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

"Vatreni lakat" i Naše vatrene godine" u Parizu

ZAGREB, 11. svibnja 2005. (Hina) - Naš proslavljeni nogometaš izgeneracije "vatrenih" Aljoša Asanović će od četvrtka do nedjelje uParizu upriličiti promociju svoje knjige "Vatreni lakat" autoraAndrije Kačića-Karlina.
ZAGREB, 11. svibnja 2005. (Hina) - Naš proslavljeni nogometaš iz generacije "vatrenih" Aljoša Asanović će od četvrtka do nedjelje u Parizu upriličiti promociju svoje knjige "Vatreni lakat" autora Andrije Kačića-Karlina.

Uz knjigu u Parizu će se javnosti predstaviti i film na DVD-u, snimljen po knjizi poznatog sportskog novinara Vjesnika, kojeg je režirao Eduard Galić.

"Vatreni lakat" dosad je predstavljen javnosti u desetak zemalja, a Asanović i Kačić-Karlin "lakat" su predstavili u Sydneyu, Melbourneu, Buenos Airesu, Rosariju, Montevideu, Chicagu, New Yorku, Torontu, Stuttgartu, Koelnu, Beču, Mostaru...

Parišku promociju organizirao je novinski djelatnik Luka Tripković koji već duže vrijeme živi u francuskoj metropoli, a promocija je podijeljena u dva dijela. Najprije će u četvrtak 12. svibnja Asanović i Kačić-Karlin ugostiti djelatnike i novinare iz nogometnog miljea, da bi u nedjelju 15. svibnja u Hrvatskoj misiji upriličili promociju uz projekciju filma.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙