FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NBA - Miami i San Antonio poveli 2:0

NEW YORK, 11. svibnja 2005. (Hina/Reuters) - Košarkaši Miamia Heata iSan Antonio Spursa upisali su i druge pobjede u polufinalnim ogledimadoigravanja po Konferencijama NBA lige.
NEW YORK, 11. svibnja 2005. (Hina/Reuters) - Košarkaši Miamia Heata i San Antonio Spursa upisali su i druge pobjede u polufinalnim ogledima doigravanja po Konferencijama NBA lige.

Heat i Spursi nisu bili uvjerljivi kao u prvim nastupima, no i po drugi put su pobijedili svoje suparnike i ostvarili veliku prednost. Miami je na Istoku porazio Washington 108:102, dok su Spursi na Zapadu bili bolji od Seattlea 108:91.

Ključni igrač u pobjedi Miamia bio je Dwyane Wade koji je postigao 31 koš i upisao 15 asistencija, dok je Shaquille O'Neal dodao 16 koševa i 7 skokova. "Shaq" je imao problema s mišićem pa nije mogao igrati punom snagom.

"O'Neal je najbolji i kada igra s jednom nogom. Večeras je bio sjajan, usprkos velikim bolovima nije želio razočarati dečke i igrao je," kazao je trener Heata, Stan Van Gundy. Domaćin je u početkom posljednje dionice imao 14 koševa viška, no zbog lošeg izvođenja slobodnih bacanja prednost se skoro istopila. Prvi strijelac Washingtona bio je Antawn Jamison (32), dok je Gilbert Arenas dodao 28 koševa. Bio je to deseti uzastopni poraz Washingtona u susretima protiv Heata.

San Antonio je do druge pobjede protiv Seattlea došao prije svega odličnom igrom Manu Ginobilia (28), Tima Duncana (25) i Tonya Parkera (22). Ova trojica jedini su igrači u domaćim redovima koji su upisali dvoznamenkasti broj koševa. U redovima Seattle također su trojica igrača ubacila više od deset - Ray Allen (25), Rashard Lewis (22) i Antonio Daniels (16).

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙