FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Audio servis - za ponedjeljak, 9. svibnja

ZAGREB, 9. svibnja 2005. (Hina) - Najava priloga u Audio servisu.
ZAGREB, 9. svibnja 2005. (Hina) - Najava priloga u Audio servisu.

HRVATSKA

========

SPLIT - U vili Dalmacija u Splitu je u povodu Dana Europe upriličen okrugli stol na temu "Nacionalni i kulturni identitet Hrvatske i članstvo u Europskoj uniji - od Rimskog Carstva do Europske unije", na kojem sudjeluju premijer Ivo Sanader, ministrica vanjskih poslova i europskih integracija Kolinda Grabar Kitarović i šef izaslanstva Europske komisije Jaques Wuenenburger (javljanje dopisnika, oko 14,30 sati).

SPLIT - Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa svečano obilježava završetak radova Mediteranskog instituta za istraživanje života, a na svečanosti će nazočiti predsjednik Vlade, Ivo Sanader, te ministar znanosti, obrazovanja i športa Dragan Primorac, rektor Sveučilišta u Splitu Ivan Pavić, akademik Miroslav Radman i gradonačelnik Splita Miroslav Buličić (javljanje dopisnika, oko 15 sati).

SVIJET

======

MOSKVA - Više od pedeset čelnika država, vlada i međunarodnih organizacija, među kojima i hrvatski predsjednik Stjepan Mesić, nazočilo je danas u Moskvi na vojnoj paradi povodom 60. godišnjice pobjede nad fašizmom (prilog novinara, u 14,15 sati).

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙