FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb izgubio u finalu kupa kupova

ZAGREB, 8. svibnja 2005. (Hina) - Rukometaši španjolskog Ademar Leonapo drugi put u svojoj povijesti postali su pobjednici Kupa kupova,pobijedivši u dvije finalne utakmice Zagreb.
ZAGREB, 8. svibnja 2005. (Hina) - Rukometaši španjolskog Ademar Leona po drugi put u svojoj povijesti postali su pobjednici Kupa kupova, pobijedivši u dvije finalne utakmice Zagreb.

Nakon što su u prvom finalnom dvoboju u Leonu pobijedili Zagreb 37:25, Španjolci su slavili u drugom susretu odigranom u nedjelju u dvorani II zagrebačkog Doma sportova 31:25 (16:9).

Iako su u redovima hrvatskog prvaka priželjkivali barem minimalnu pobjedu, Ademar je daleko ozbiljnije i koncentriranije shvatio uzvratni susret. Već su prve minute pokazale kako Španjolci, koje predvodi hrvatski reprezentativac Petar Metličić, nisu došli na šetnju, već krajnje ozbiljno odraditi drugi susret. Takav pristup donio je gostima plus sedam na poluvremenu i kraj svih snova Zagreba kako će se od europskih natjecanja oprostiti pobjedom.

U nastavku utakmice Ademar je rutinirano sačuvao prednost i na koncu upisao još jednu uvjerljivu pobjedu. Goste su predvodili Entrrerios (7), Garcia (5) i Colon (4), dok su prvi strijelci za Zagreb bili Bilić (8), Vori (6) i Majnov (4).

Ademar je prvi trofej pobjednika Kupa kupova osvojio 1989. godine.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙