FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Nogometaši u Škotskoj strahuju od navijača

GLASGOW, 5. svibnja 2005. (Hina/Reuters) - Iako iz Škotske rijetkodolaze vijesti o navijačkim neredima, predsjednik Udruge profesinalnihnogometaša Fraser Wishart objavio je da se razmatra mogućnost štrajkakako bi se upozorilo na neprihvatljivo ponašanje navijača koji raznimpredmetima gađaju igrače za vrijeme utakmica.
GLASGOW, 5. svibnja 2005. (Hina/Reuters) - Iako iz Škotske rijetko dolaze vijesti o navijačkim neredima, predsjednik Udruge profesinalnih nogometaša Fraser Wishart objavio je da se razmatra mogućnost štrajka kako bi se upozorilo na neprihvatljivo ponašanje navijača koji raznim predmetima gađaju igrače za vrijeme utakmica.

"Jedan novčić bačen s tribina može vam okončati karijeru ili vas ozbiljno ozlijediti. Zbog toga među igračima vlada velika zabrinutost. Sljedećih dana razgovarat ću s njima o tome što treba poduzeti i kako se boriti protiv toga", izjavio je Wishart.

U javnosti najviše je pažnje dobio slučaj kapetana Glasgow Rangersa Fernanda Ricksena, koji je u veljači na gostovanju kod Celtica s tribina stadiona pogođen u glavu upaljačem za cigarete, te je završio na šivanju. Prošle nedjelje Ricksen je ponovno bio žrtva. Na gostovanju kod Aberdeena pogođen je predmetom bačenim s tribina dok se spremao izvesti korner.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙