FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SP stolni tenis: prošla i Vaida

ŠANGAJ/ZAGREB, 1. svibnja 2005. (Hina) - Nakon Tamare Boroš i AndrejeBakula, u 2. kolo Svjetskog stolnoteniskog prvenstva u kineskomŠangaju plasirala se i Cornelia Vaida.
ŠANGAJ/ZAGREB, 1. svibnja 2005. (Hina) - Nakon Tamare Boroš i Andreje Bakula, u 2. kolo Svjetskog stolnoteniskog prvenstva u kineskom Šangaju plasirala se i Cornelia Vaida.

Vaida je u susretu 1. kola pobijedla Indonežanku Lindawathi Istiyani sa 4:2 (8, 8, 1, -6, -9, 8), a u drugom kolu ide na prvu igračicu svijeta Kineskinju Yining Zhang.

Od naših stolnotenisačica kasnije igra Sandra Paović čija je protivnica u 1. kolu Ah Sim Song iz Singapura.

U 2. kolo su se plasirala i oba hrvatska ženska para. Boroš i Vaida su sa 4:1 (9, 4, -5, 4, 3) svladale Grkinje Fili i Ntoulaki, a u 2. kolu idu na Amerikanke Gao i Reed.

Paović i Bakula su bez borbe dobile dvoboj protiv Nigerijki Olaide i Owoh, a sada ih čeka dvoboj sa jakim Japankama Kanazawom i Umemurom.

Kod muških parova Zoran Primorac i Roko Tošić su u prvom dvoboju svladali Mađare Jakaba i Zwickla sa 4:2 (9, -11, 5, -4, 4, 9), a u narednom kolu idu na Ko i Lia iz Hong Konga. Nažalost, naš drugi par Dragutin Šurbek i Weizhong Jiang nije mogao protiv favorita iz Belgije Jean Michela Saivea i Phillipea Saivea koji su prošli dalje sa 4:0 (7, 6, 8, 8).

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙