FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Ronjgima prvosvibanjska proslava za Primorsko-goransku županiju

RONJGI,1. svibnja 2005.(Hina) - Središnja proslava Međunarodnogapraznika rada, 1. svibnja, za Primorsko-goransku županiju održava sedanas u Ronjgima, u blizini Rijeke, u sklopu Dana Socijaldemokratskepartije (SDP) Rijeke.
RONJGI,1. svibnja 2005.(Hina) - Središnja proslava Međunarodnoga praznika rada, 1. svibnja, za Primorsko-goransku županiju održava se danas u Ronjgima, u blizini Rijeke, u sklopu Dana Socijaldemokratske partije (SDP) Rijeke.

U Ronjgima se okupilo nekoliko tisuća ljudi, uglavnom starije dobi, uz zabavni program i besplatne porcije graha, a prigodno su im čestitali riječki gradonačelnik Vojko Obersnel i župan Zlatko Komadina.

Vojko Obersnel podsjetio je da se danas u Rijeci obilježava i 115. obljetnica proslave Međunarodnoga dana rada, 1. svibnja, ističući kako to govori zašto je socijaldemokracija toliko ukorijenjena u tom gradu.

"Mnogi su se 90-ih htjeli odreći tradicije prvomajskih proslava, zaboravljajući da crvena boja nije boja ideoloških predrasuda, nego boja krvi koju su tisuće radnika prolile radi ostvarenja svojih prava", rekao je.

Primorsko-goranski župan Zlatko Komadina pozdravio je nazočne "u ime udružene liste građanske ljevice Primorsko-goranske županije".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙