FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Dopuna najave fotografija za srijedu, 27. travnja

ZAGREB, 27. travnja 2005. (Hina) - Dopuna najave važnijih događaja zasrijedu, 27. travnja, koje ćemo popratiti fotografijama.
ZAGREB, 27. travnja 2005. (Hina) - Dopuna najave važnijih događaja za srijedu, 27. travnja, koje ćemo popratiti fotografijama.

ZAGREB - U zagrebačkoj Židovskoj općini bit će predstavljen šesti po redu "Bejahad" - židovska kulturna scena, koji će se održavati na Hvaru od 24. rujna do 1. listopada. U sklopu programa na Hvaru održat će se brojni koncerti, izložbe, kazališne predstave, filmovi, promocije knjiga itd., a okupit će se brojni židovski intelektualci i umjetnici, kao i njihovi prijatelji iz cijeloga svijeta, (Židovska općina Zagreb, Palmotićeva ulica, 19,30 sati).

BEOGRAD - Konferencija za novinare na kojoj će sudjelovati predstavnici prva dva četvrtfinalna para završnog turnira Jadranske lige - Partizan, Hemofarm, Bosna i Zadar (13 sati).

TOULOUSE - Najavljen je inauguralni let najvećeg putničkog zrakoplova na svijetu Airbusa A380, sa šest članova posade u zrakoplovu i 30 inženjera koji će let pratiti sa zemlje.

BRUXELLES - Redoviti tjedni sastanak Europske komisije.

KAIRO - Ruski predsjednik Vladimir Putin doputovao je u utorak navečer u Kairo u prvi posjet jednog ruskog predsjednika Egiptu u zadnjih 40 godina koji bi trebao učvrstiti veze Rusije s arapskim svijetom i razviti gospodarsku i regionalnu suradnju.

Dežurni na desku FaH-a:

Prijepodne - Uroš Andrić

Poslijepodne - Hrvoje Krstičević

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙