FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za nedjelju, 24. travnja

ZAGREB, 23. travnja 2005. (Hina) - Najava događaja za nedjelju, 24.travnja.
ZAGREB, 23. travnja 2005. (Hina) - Najava događaja za nedjelju, 24. travnja.

ZAGREB - Danas je službeno počela izborna kampanja za predstojeće lokalne izbore, koji će se održati 15 svibnja. Kampanja će trajati do ponoći 13. svibnja, kada počinje izborna šutnja. Na lokalnim izborima građani će odlučiti o svojim predstavnicima u 426 općinskih i 123 gradska vijeća, te u 20 županijskih i Skupštini Grada Zagreba. Građani biraju neposredno, tajnim glasovanjem i proporcionalnim sustavom, tako da cijelo područje općine, grada ili županije čini jednu izbornu jedinicu.

JASENOVAC - 60. obljetnica proboja zatočenika iz koncentracijskog logora Jasenovac obilježit će se komemoracijom u Spomen-području Jasenovac (Od 10,30 do 12 sati). Komemoraciji će nazočiti predsjednik Vlade Ivo Sanader i ministar kulture Božo Biškupić. U ime Hrvatskog sabora, vijenac će položiti potpredsjednik Luka Bebić.

OSIJEK - Inicijalni krug udruge građana Hrvatski demokratski sabor Slavonije i Baranje održat će danas skup u prostorijama Hrvatske gospodarske komore (Europska avenija 13, u 10 sati). Riječ je o udruzi koju je okupio HDZ-ov disident Branimir Glavaš, s ciljem promicanja interesa slavonsko-baranjske regije i transformacije Hrvatske u pet regija - sjeverne Hrvatske, Slavonije s Baranjom i zapadnim Srijemom, gorske Hrvatske, Primorja i Dalmacije.

ZAGREB - HSP-ov kandidat za zagrebačkog gradonačelnika Miroslav Rožić održat će konferenciju za novinare (Jurja Žerjavića 10, u 12 sati)

Dežurni urednici:

prijepodne/poslijepodne: Jasna Nahtigal-Lazarić

poslijepodne/navečer: Milka Ćurković

telefon: 01/ 48 08 600

fax: 01/ 48 08 822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙