FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava fotografija za četvrtak, 21. travnja

ZAGREB, 21. travnja 2005. (Hina) - Najava važnijih događaja začetvrtak, 21. travnja, koje ćemo popratiti fotografijama.
ZAGREB, 21. travnja 2005. (Hina) - Najava važnijih događaja za četvrtak, 21. travnja, koje ćemo popratiti fotografijama.

ZAGREB - Hrvatska Vlada održat će redovitu sjednicu, na kojoj bi mogla odlučiti o osnivanju nove, brojčano i stručno jače međuresorske radne skupine za suzbijanje terorizma. Hoće li se prijedlog o osnivanju nove radne skupine uistinu naći pred Vladom znat će se nakon prijepodnevne sjednice Užeg kabineta. O mišljenu Kabineta ovisit će i hoće li Vlada na sjednici obvezati službe koje vode popise birača da rade na dan lokalnih izbora, dakle u nedjelju, 15. svibnja (13 sati).

ZAGREB - Sindikat zaposlenih na poslovima razminiranja započet će u 12 sati prosvjed na Markovu trgu tražeći od Vlade rješenje sudbine državne tvrtke za razminiranje AKD Mungos. Sindikalci traže da ih primi osobno premijer Ivo Sanader, od kojeg traže rješavanje problema stečaja Mungosa, hitno upućivanje zakona o razminiranju u saborsku proceduru i isplatu dvije zaostale plaće.

ZAGREB - Gradska organizacija HNS-a predstavit će kandidate za predstojeće gradske izbore (Novinarski dom, Perkovčeva 2, 12 sati).

ZAGREB - Susret 5. kola košarkaške Ožujsko Lige za prvaka Cibona VIP - Zadar (20.00 sati, KC Dražen Petrović).

Dežurni na desku FaH-a:

Prijepodne - Damir Senčar

Poslijepodne - Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙