FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Istanbul spreman za finale Lige prvaka

ISTANBUL, 20. travnja 2005. (Hina) - Do finalnog ogleda nogometne Ligeprvaka preostalo je tek nešto više od mjesec dana, no u Istanbulu suuvjereni kako bi se završni dvoboj elitnog nogometnog natjecanjaStarog kontinenta mogao odigrati već sada.
ISTANBUL, 20. travnja 2005. (Hina) - Do finalnog ogleda nogometne Lige prvaka preostalo je tek nešto više od mjesec dana, no u Istanbulu su uvjereni kako bi se završni dvoboj elitnog nogometnog natjecanja Starog kontinenta mogao odigrati već sada.

"Istanbul spremno dočekuje završnicu Lige prvaka. Stadion je spreman, popravili smo javni prijevoz, nekoliko hotela je renovirano i vjerujem kako će grad dostojno dočekati ugledne goste," kazao je projekt menadžer, Metin Kazancioglu. Utakmica će se igrati 25. svibnja na novom 100 milijuna vrijednom Olimpijskom stadionu, a za dva mjesta koja vode u finale bore se Milan i PSV Eindhoven, te Chelsea i Liverpool.

"Želimo pokazati svijetu kako je Turska sposobna organizirati veliku predstavu i prirediti pravi nogometni show," dodao je Kazancioglu.

Gradske vlasti očekuju od utakmice zaradu između 20 i 30 milijuna eura, a svi vodeći hoteli već sada su puni za period od 20. do 26. svibnja. Ukoliko se u finale plasira londonski Chelsea očekuje se dolazak 20.000 navijača Bluesa, što bi moglo izazvati i dodatne problema za osiguranje.

"Vjerujem kako će engleski navijači, Liverpoola ili Chelsea doći u grad zbog nogometa, a ne divljanja. Policija je spremna, napravljen je plan i neće bit problema," zaključio je Kazancioglu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙