FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pobjede Cibone VIP, Split CO, prekid pa nastavak u Zadru

ZAGREB, 14. travnja 2005. (Hina) - Susret drugog kola košarkaškeOžujsko lige za prvaka Zadar - Šibenka Dalmare prekinut je u Jazinamau drugoj četvrtini nakon što je došlo do tučnjave između domaćih igostujućih navijača. Ipak, utakmica je nakon pola sata nastavljena iZadrani su upisali pobjedu 86:68.
ZAGREB, 14. travnja 2005. (Hina) - Susret drugog kola košarkaške Ožujsko lige za prvaka Zadar - Šibenka Dalmare prekinut je u Jazinama u drugoj četvrtini nakon što je došlo do tučnjave između domaćih i gostujućih navijača. Ipak, utakmica je nakon pola sata nastavljena i Zadrani su upisali pobjedu 86:68.

U ostalim susretima bilo je mirno i bez incidenata. Split Croatia osiguranje je na Gripama pobijedilo Zagorje Tehnobeton 92:73. Cibona VIP je u gradskom derbiju bila bolja od Zagreba 78:67, dok je Dubrovnik slavio u Slavonskom Brodu protiv istoimene momčadi 101:79.

Nakon dva kola po dvije pobjede ima Cibona VIP, Split CO, te Zadar, jednu Dubrovnik i Zagreb, a bez pobjede su Šibenka Dalmare i Slavonski Brod.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙