FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za petak, 15. travnja

ZAGREB, 14. travnja 2005. (Hina) - Objavljujemo najavu važnijihdogađaja OSV Hrvatska za petak, 15. travnja.
ZAGREB, 14. travnja 2005. (Hina) - Objavljujemo najavu važnijih događaja OSV Hrvatska za petak, 15. travnja.

KARLOVAC - Hrvatska Vlada održat će sjednicu u Karlovcu i na njoj će biti raspravljani projekti od značenja za Karlovac i Karlovačku županiju. Odredit će se i boravišna pristojba za turiste u domaćinstvu za ovu i iduću godinu te godišnji paušal pristojbe za stalni vez u lukama nautičkog turizma za 2006. Vlada bi trebala odobriti i zajam za izgradnju otočne komunalne i društvene infrastrukture u iznosu od 193 milijuna kuna. (Gradsko kazalište Zorin dom, Domobranska 1, u 12 sati)

Prije Vladine sjednice premijer Ivo Sanader sastat će sa karlovačkim županom, gradonačelnicima, načelnicima općina, saborskim zastupnicima i gospodarstvenicima s tog područja. (Gospodarska komora , Kralja Tomislava 18, u 10,30 sati). Resorni ministri će pak posjetit će institucije i tvrtke iz svojih resora.

Sjednica u Karlovcu druga je Vladina sjednica ove godine izvan Zagreba, prva je održana u Vukovaru.

ZAGREB - Konferencija za novinare Kluba HSP-a o provedbi Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju i o stanju u obavještajnoj zajednici s prijedlogom mjera (Hrvatski sabor, Trg sv. Marka 6, dvorana "I. Kukuljević" u 11 sati)

ZAGREB - Sjednica Savjeta za nacionalne manjine, otvorena za predstavnike medija (Vlada, Trg sv. Marka 2 u 11 sati)

ZAGREB - Svečanost dodjele Zelene zastave(a), i povelje(a) o stjecanju/obnavljanju statusa međunarodne eko škole (Kino dvorana SC-a, Savska 25 u 11 sati)

ZAGREB - Glavni državni odvjetnik Mladen Bajić dat će kratko priopćenje o radu državnih odvjetništava u 2004. (Državno odvjetništvo u 10 sati)

ZAGREB - Konferencija za novinare Udruge radničkih sindikata Hrvatske (URSH-a), o temi - oštri prosvjed sindikata protiv sprege izvršne vlasti i pravosuđa, inzistiranje na posebnim kolektivnim ugovorima, (Kralja Držislava 4 u 11 sati)

ZAGREB - Zagrebačka gradonačelnica Vlasta Pavić obilazi gradilište Muzeja suvremene umjetnosti (Križanje Avenije Dubrovnik i Avenije Većeslava Holjevca u 9,30 sati)

CERNIK - Konferencija za novinare povodom Biblijsko-arheološko muzejske izložbe Hrvatske franjevačke provincije Sv. Ćirila i Metoda (Franjevački samostan u 12 sati)

VUKOVAR - Posljednji ispraćaj i pokop identificiranih posmrtnih ostataka hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata Pavla Andrića i Ivana Ivanika (Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata u 13 sati)

NAŠICE - Posljednji ispraćaj i pokop identificiranih posmrtnih ostataka hrvatskog branitelja Zvonka Crnkovića (Gradsko groblje u 16 sati)

DONJI MIHOLJAC - Ispraćaj i pokop hrvatskog branitelja Damira Šimenića (Mjesno groblje u Posavskim Podgajcima kod Donjeg Miholjca u 13 sati)

ZAGREB - Otvorenje zagrebačkog 23. muzičkog biennala, praizvest će se predstava "Tramvaj zvan čežnja" skladatelja Mladena Tarbuka, u koreografiji Dinka Bogdanića - balet HNK (HNK u 19,30 sati)

Dežurni urednici:

prijepodne - Serđo Obratov

poslijepodne - Milka Ćurković

navečer - Neven Leskovar

telefon: 01/4808 600

telefaks: 01/4808 822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙