FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

UEFA potvrdila pobjedu Milana

NYON, 14. travnja 2005. (Hina/AFP) - Europska nogometna federacija(UEFA) potvrdila je pobjedu Milana protiv Intera u uzvratnom dvobojučetvrtfinala Lige prvaka koji je prekinut zbog izgreda navijača u 73.minuti.
NYON, 14. travnja 2005. (Hina/AFP) - Europska nogometna federacija (UEFA) potvrdila je pobjedu Milana protiv Intera u uzvratnom dvoboju četvrtfinala Lige prvaka koji je prekinut zbog izgreda navijača u 73. minuti.

UEFA je utakmicu registrirala rezultatom 1:0, koji je bio do prekida, pa je Milan izborio polufinale ukupnom pobjedom 3:0. Lider talijanskog prvenstva u polufinalu će igrati protiv PSV Eindhovena, prva utakmica je na San Siru (26. travnja), a uzvrat 4. svibnja u Eindhovenu.

U drugom polufinalnom paru sastaju se engleski klubovi Chelsea i Liverpool. Prva utakmica je 27. travnja na londonskom Stamford Bridgeu, dok je uzvrat 3. svibnja na Anfieldu. Finale Lige prvaka na rasporedu je 25. svibnja u Istanbulu.

UEFA će u petak obznaniti kaznu za Inter, čiji su navijači izazvali prekid. Zbog ponašanja svojih "ultrasa" Inter je već kažnjen. Nakon utakmice s Alavesom u Kupu UEFA 2001. godine u blagajnu UEFA-e uplatio je 75.000 eura.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙