FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za ponedjeljak, 11. travnja

ZAGREB, 11. travnja 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje zaponedjeljak, 11. travnja.
ZAGREB, 11. travnja 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za ponedjeljak, 11. travnja.

ZAGREB - Sjednica saborskog Nacionalnog odbora (Hrvatski sabor, Trg sv. Marka 6, u 11 sati).

ZAGREB - Sastanak članova saborskog Nacionalnog odbora s glavnim urednicima hrvatskih medija o odnosima Republike Hrvatske i Europske unije u javnim medijima (Hrvatski sabor, Trg sv. Marka 6 u 12 sati).

ZAGREB - Opći štrajk liječnika trebao bi, po najavama, početi sutra u osam sati, u organizaciji Hrvatskoga liječničkog sindikata (HLS). HLS je u štrajk pozvao 8.000 liječnika i stomatologa u državnim bolnicama. Po sindikalnim najavama liječnici će raditi kao u dane vikenda i blagdana, što znači da će primati samo hitne slučajeve. No, ministar zdravstva i socijalne skrbi Neven Ljubičić pozvao je pacijente da dođu u bolnice, jer je zagrebački Županijski sud u petak zabranio štrajk. Predsjednik HLS-a Ivica Babić rekao je da će liječnici ipak štrajkati. No, naglasio je, ako u sudskoj presudi, koju trebaju dobiti tijekom dana, bude stajalo da je sudska odluka o zabrani izvršna, odmah će prekinuti štrajk.

VRPOLJE/PIROVAC/MALA KAPELA - Ministar mora, turizma, prometa i razvitka Božidar Kalmeta obići će dionicu autoceste Zagreb-Split od Pirovca do Vrpolja i tunel Mala Kapela (okupljanje je kod čvora Vrpolje u 10,30 sati).

ZAGREB - Potpredsjednik hrvatske Vlade Damir Polančec i načelnik općine Križ Edo Bulka potpisat će Ugovor o darovanju zemljišta za poduzetničku zonu Križ (zgrada Vlade, Trg sv. Marka 2 u 12 sati). Državni tajnik Središnjeg državnog ureda za upravljanje državnom imovinom Grga Ivezić govorit će o poticanju gospodarskog razvitka jedinica lokalne samouprave, uspostavljanjem poduzetničkih zona u 2004. godini, a Edo Bulka predstavit će poduzetničku zonu Križ (Vlada, u 11,15 sati).

KOPRIVNICA - Ispraćaj i pokop hrvatskog branitelja iz Domovinskog rata Ivana Parlova (1955.), čiji su posmrtni ostatci ekshumirani u Tordincima, a identificirani DNA metodom na Zavodu za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu 8. travnja (Gradsko groblje u 14 sati).

ZAGREB - Konferencija za novinare Matice umirovljenika Hrvatske o pregovorima s Vladom o povratu duga umirovljenicima (Preradovićeva 33, u 10 sati).

ZAGREB - Konferencija za novinare Transparency International Hrvatske na temu "Financiranje kampanja za predstojeće lokalne izbore". Bit će iznijete temeljne pretpostavke koje bi trebalo poštovati ako kandidat želi imati transparentnu kampanju (Mrazovićeva 9, u 11 sati).

ZAGREB - Konferencija za novinare 14. Dana hrvatskog filma koji se održavaju od 11. do 16. travnja. U programu konkurencije bit će prikazana 63 filma u šest kategorija. Na konferenciji za novinare bit će predstavljeni selektori, selektorski kriteriji i program konkurencije Dana (Klub Studentskog centra u 11 sati).

Dežurni urednici:

prijepodne - Neven Leskovar

poslijepodne - Srebrenka Parlov

navečer - Serđo Obratov

telefon: 01/4808 600

telefaks: 01/4808 822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙