FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bolesni suprug Karoline od Monaka "stabilno"

MONAKO, 10. travnja 2005. (Hina/Reuters) - Suprug princeze Karoline odMonaka i dalje teško bolestan leži u bolnici s akutnom infekcijomgušterače, priopćili su u nedjelju izvori iz monegaške palače.
MONAKO, 10. travnja 2005. (Hina/Reuters) - Suprug princeze Karoline od Monaka i dalje teško bolestan leži u bolnici s akutnom infekcijom gušterače, priopćili su u nedjelju izvori iz monegaške palače.

Princ Ernst August od Hanovera, koji zbog svoje naglosti i sukoba s novinarima često puni naslovnice tabloida, prebačen je u bolnicu u Monaku u utorak, dan prije smrti princa Raniera.

"Njegovo stanje je stabilno, ali ozbiljno", rekao je jedan izvor u palači. Izvor je kazao da nije bilo veće promjene stanja Ernsta Augusta otkad je palača izdala zdravstveni bilten u petak. U tom biltenu je rečeno da je Ernst August teško bolestan i da leži na intenzivnoj njezi u bolnici te da je pod stalnim liječničkim nadzorom.

Akutni pankreatitis u ekstremnim slučajevima može prouzročiti smrtonosno zakazivanje bubrega i kolaps krvožilnog sustava. Među glavne uzročnike bolesti spadaju zloupotreba alkohola i oboljenja žučnih kanala.

Ernst August (51) je treći Karolinin suprug. Hannoveranski princ, najviši njemački aristokrat, praunuk je zadnjeg njemačkog cara Wilhelma II i daleki je rođak britanske kraljice Elizabete.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙