FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Spomen obilježje povodom 50 godina RK Bjelovar

BJELOVAR, , 10. travnja 2005. (Hina) - Na ulazu u nekadašnje igrališteRukometnoga kluba Bjelovar u središtu grada, a povodom 50 godinapostojanja Kluba otkriveno je spomen obilježje, rad bjelovarskogakademskog slikara Krešimira Ivančeka.
BJELOVAR, , 10. travnja 2005. (Hina) - Na ulazu u nekadašnje igralište Rukometnoga kluba Bjelovar u središtu grada, a povodom 50 godina postojanja Kluba otkriveno je spomen obilježje, rad bjelovarskog akademskog slikara Krešimira Ivančeka.

Na svečanosti kojoj su nazočili brojni ugledni sportski dužnosnici, čelnici grada i županije te bivši rukometaši kluba nekadašnjeg Paritzana, koji je 1972. godine iako nije imao dvoranu osvojio Europski kup u njemačkog Dortmundu pobjedivši u finalu ekipu Gumersbacha 19:14, spomen obilježje su otkrili nekadašnjji trener s kojim je klub ostvario najveće uspjehe, prof. Željko Seleš i gradonačelnica Bjelovara Đurđa Adlešić.

Uz imena igrača koji su osvojili Europski kup i pehar, na spomen obilježju su ispisana i imena sastava koji je na tom igralištu odigrao prvu službenu utakmicu 19. ožujka 1955.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙