FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Wenger: Mislim da će se Zidane vratiti u reprezentaciju

LONDON, 8. travnja 2005. (Hina/Reuters) - Manager engleskog nogometnogprvoligaša Arsenala Arsene Wenger smatra da se u njegovoj domoviniFrancuskoj stvara sve veći pritisak na Zinedinea Zidanea (32) kako bise vratio u reprezentaciju.
LONDON, 8. travnja 2005. (Hina/Reuters) - Manager engleskog nogometnog prvoligaša Arsenala Arsene Wenger smatra da se u njegovoj domovini Francuskoj stvara sve veći pritisak na Zinedinea Zidanea (32) kako bi se vratio u reprezentaciju.

Zidane se oprostio od igranja za reprezentaciju na prošlogodišnjem EURU u Portugalu, no Wenger smatra kako će popustiti pritisku jer postoji realna opasnost da se Francuska ne kvalificira na Svjetsko prvenstvo koje će se sljedeće godine igrati u Njemačkoj.

"Čini se da izbornik Domenech želi Zidanea u reprezentaciji, a kako se u Francuskoj stvara veliki pritisak na Zidanea s obzirom da postoji velika opasnost da se ne plasiramo na SP, mislim da se Zidane neće uspjeti ustrajati u svojoj odluci. Previše se novaca vrti oko reprezentacije", smatra Wenger i dodaje:

"Je li to dobro za francuski nogomet? Iskreno, ne znam. Ali, znam da sljedeću utakmicu igramo u Dublinu protiv Irske i da se radi o iznimno važnom dvoboju".

Francuska se trenutačno nalazi na prvom mjestu skupine 4 sa 10 bodova iz 6 utakmica. No, isti broj bodova i odigranih utakmica ima i Izrael, dok Irska i Švicarska imaju po bod i utakmicu manje.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙